Mp3

Mp3 trainingen

Samen met MotoVeda Ede hebben wij twee trainingen voor de Piaggo MP3 ontwikkeld. Een basistraining voor mensen die nog niet of nauwelijks op een MP3 hebben gereden, en een voortgezette training die bedoelt is voor mensen die al enige tijd ervaring hebben opgedaan met de MP3.

In de basistraining gaan we altijd als eerst aan de slag met de voertuigbeheersing. Als blijkt dat de beheersing van het voertuig goed genoeg is, gaan we ook nog de weg op om daar toe te passen wat er geleerd is en om te leren wat er nu echt belangrijk is als we met een MP3 de weg op gaan.

De voortgezette rijtraining is bedoeld om nog handiger te worden met je eigen MP3. Ook hier gaan we eerst oefeningen doen om nog vaardiger te worden met de MP3. We zullen onder andere gaan remmen, uitwijken en manoeuvreren.

Als we deze onderdelen behandelt hebben gaan we de weg op. Daar gaan we het hebben over de gevaren die je als MP3(motor)rijder eigenlijk constant tegen komt, omdat je nu eenmaal kwetsbaar bent en vaak niet gezien wordt. Eventueel kan de rit gefilmd worden zodat je het later terug kunt kijken. Wij trainen maximaal 3 personen tegelijk om zo de aandacht goed te kunnen verdelen. Na afloop van deze training krijg je een certificaat.

(LET OP: Alle mp3 trainingen beginnen bij MotoVeda tenzij anders is afgesproken)

IMG_9858 IMG_9919