MotoVeda

MOTOVEDA_Logo_2016_DEF

Wij werken veel samen met MotoVeda. Zo starten onze motor- motorscooter- en bromfietslessen vanuit de locatie bij MotoVeda en organiseren we ieder jaar demodag(en).

Over MotoVeda
MotoVeda is een begrip in Ede en omstreken op het gebied van motoren, scooters en Piaggio MP3’s Samen met gemotiveerd, deskundig team verkopen, onderhouden en verhuren zij motoren, scooters en Piaggio MP3’s.

SHOWROOM
In de showroom (1250 m2) aan de Verlengde Parkweg 23 in Ede vindt u ruim 100 nieuwe en gebruikte motoren scooters en MP3’s. MotoVeda is PREMIUM dealer van Vespa, Piaggio, Gilera en Aprilia verder zijn de bekende merken Honda, Yamaha, Kymco, Sym, en Peugeot in de showroom te vinden. Voor het huren van een MP3 of winterstalling kunt u ook bij hen terecht. Voor het onderhoud van een motor, scooter of MP3 bent u van harte welkom!

Klik hier om naar de website van MotoVeda te gaan.

In 2014 is de samenwerking tot stand gekomen. In eerste instantie is Tim (Tim Rijopleidingen) basistrainingen gaan geven aan klanten die interesse hadden in de Piaggo MP3.
Later dat jaar zijn daar ook de voortgezette rijopleidingen bij gekomen voor de klanten die al een tijd met de Piaggo MP3 rondsturen, maar toch de vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.
Inmiddels is er zelfs de mogelijkheid om motorrijles te nemen op een motorscooter.

Mp3 trainingen

Samen met MotoVeda Ede hebben wij twee trainingen voor de Piaggo MP3 ontwikkeld. Een basistraining voor mensen die nog niet of nauwelijks op een MP3 hebben gereden, en een voortgezette training die bedoelt is voor mensen die al enige tijd ervaring hebben opgedaan met de MP3.

In de basistraining gaan we altijd als eerst aan de slag met de voertuigbeheersing. Als blijkt dat de beheersing van het voertuig goed genoeg is, gaan we ook nog de weg op om daar toe te passen wat er geleerd is en om te leren wat er nu echt belangrijk is als we met een MP3 de weg op gaan.

De voortgezette rijtraining is bedoeld om nog handiger te worden met je eigen MP3. Ook hier gaan we eerst oefeningen doen om nog vaardiger te worden met de MP3. We zullen onder andere gaan remmen, uitwijken en manoeuvreren.

Als we deze onderdelen behandelt hebben gaan we de weg op. Daar gaan we het hebben over de gevaren die je als MP3(motor)rijder eigenlijk constant tegen komt, omdat je nu eenmaal kwetsbaar bent en vaak niet gezien wordt. Eventueel kan de rit gefilmd worden zodat je het later terug kunt kijken. Wij trainen maximaal 3 personen tegelijk om zo de aandacht goed te kunnen verdelen. Na afloop van deze training krijg je een certificaat.

(LET OP: Alle mp3 trainingen beginnen bij MotoVeda tenzij anders is afgesproken)

IMG_9858 IMG_9919