MotoVeda

MOTOVEDA_Logo_2016_DEF

Wij werken veel samen met MotoVeda. Zo starten onze motor- motorscooter- en bromfietslessen vanuit de locatie bij MotoVeda en organiseren we ieder jaar demodag(en).

Over MotoVeda
MotoVeda is een begrip in Ede en omstreken op het gebied van motoren, scooters en Piaggio MP3’s Samen met gemotiveerd, deskundig team verkopen, onderhouden en verhuren zij motoren, scooters en Piaggio MP3’s.

SHOWROOM
In de showroom (1250 m2) aan de Verlengde Parkweg 23 in Ede vindt u ruim 100 nieuwe en gebruikte motoren scooters en MP3’s. MotoVeda is PREMIUM dealer van Vespa, Piaggio, Gilera en Aprilia verder zijn de bekende merken Honda, Yamaha, Kymco, Sym, en Peugeot in de showroom te vinden. Voor het huren van een MP3 of winterstalling kunt u ook bij hen terecht. Voor het onderhoud van een motor, scooter of MP3 bent u van harte welkom!

Klik hier om naar de website van MotoVeda te gaan.

In 2014 is de samenwerking tot stand gekomen. In eerste instantie is Tim (Tim Rijopleidingen) basistrainingen gaan geven aan klanten die interesse hadden in de Piaggo MP3.
Later dat jaar zijn daar ook de voortgezette rijopleidingen bij gekomen voor de klanten die al een tijd met de Piaggo MP3 rondsturen, maar toch de vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.
Inmiddels is er zelfs de mogelijkheid om motorrijles te nemen op een motorscooter.

Mp3 trainingenSamen met MotoVeda Ede hebben een basistraining voor de Piaggo MP3 ontwikkeld. De basistraining voor mensen die nog niet of nauwelijks op een MP3 hebben gereden.
Ook is er een mogelijkheid voor een training op maat die geheel naar wens kan worden ingevuld.

In de basistraining gaan we altijd als eerst aan de slag met de voertuigbeheersing. Als blijkt dat de beheersing van het voertuig goed genoeg is, gaan we ook nog de weg op om daar toe te passen wat er geleerd is en om te leren wat er nu echt belangrijk is als we met een MP3 de weg op gaan.

(LET OP: Alle mp3 trainingen beginnen bij MotoVeda tenzij anders is afgesproken)